Novice

Pokaži dar za top žar – nagrajenci

13 maj 2017

POKAŽI DAR ZA TOP ŽARPiščančje meso je odličnega okusa, manj kalorično in lahko prebavljivo ter hitro pripravljeno. Za vrhunski okus je potrebno poznati le nekaj trikov...

več ...

Piščančje meso je odlična popestritev za žar

26 april 2017

Zažarimo na jasi ali na terasi! Ljubitelji piščančjega mesa prisegajo na nabodala Pivka, kjer je piščančje meso z dodatki paprike rahlo soljeno in tako že pripravljeno za pečenje. Odlična popestritev jedi na žaru na jasi ali v objemu doma so tudi piščančji čevapčiči in pleskavice Pivka.

več ...

Proizvajalci perutnine danes na trgu z mesom »Izbrana kakovost – Slovenija« Pivka perutninarstvo prva že s tretjo shemo kakovosti

19 december 2016

Proizvajalci perutnine danes na trgu z mesom »Izbrana kakovost – Slovenija« Pivka perutninarstvo prva že s tretjo shemo kakovosti.

Trije največji proizvajalci perutninskega mesa Pivka perutninarstvo, Panvita ter Perutnina Ptuj, so prvi v sektorju mesa izpolnili pogoje za označevanje perutninskega mesa z znakom »Izbrana kakovost – Slovenija«. Projekt je rezultat večletnega tesnega sodelovanja države ter...

več ...

Pivka izstopa izmed vseh proizvajalcev živilskih izdelkov

30 september 2016

Pivka izstopa  izmed  vseh proizvajalcev živilskih izdelkov

Pivka je vrhunski in inovativni ponudnik predvsem piščančjega mesa ter izdelkov. Zaradi široke ponudbe mesa in izdelkov je slogan Pivke – Vsak dan nekaj dobrega. Pri proizvodnji in razvoju daje podjetje prednost zagotavljanju zdrave, varne in okusne hrane ter skrbi za okolje in naravne vire.

več ...

Po primorsko – kulinarično doživetje v središču slovenske prestolnice

16 september 2016

Po primorsko – kulinarično doživetje v središču slovenske prestolnice

Danes v centru Ljubljane diši po primorskih jedeh in vinih. V tednu, ko praznujemo dan vrnitve Primorske k matični domovini, v starem mestnem jedru Ljubljane že drugo leto zapored poteka prireditev v organizaciji primorskih živilskih podjetij in kmetijskih zadrug pod pokroviteljstvom Mestne občine Ljubljana.

več ...

Pivka - največ najvišjih priznanj na sejmu Agra 2016

24 avgust 2016

Pivka  - največ najvišjih priznanj na sejmu Agra 2016

Na strokovnem ocenjevanju AGRA 2016 je največ najvišjih priznanj prejela Pivka perutninarstvo. Med njimi so Posebno priznanje za varne mesnine, Posebno priznanje za tržno ponudbo mesa ter 19 medalj, med katerimi je kar pet Šampionov, s čimer Pivka izstopa izmed vseh proizvajalcev živilskih izdelkov ter pijač. Najvišje medalje so potrditev vrhunske kakovosti v mednarodnem merilu.

več ...

Naše znamke


Naše znamkePoveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!