Razkosajmo piščanca kot v Gostilni pri šefu

Razkosajmo piščanca

Razkosajmo piščanca kot v gostilni pri šefu!

Piščanca položimo tako, da so prsi obrnjene navzgor.

Kako odstranimo bedra?

Zarežemo v kožo in upognemo bedro navzgor, da se sklep izboči.
Prerežemo čez hrustanec.

Kako ločimo stegno od krače?

Stegno (vrhnji del) ločimo od krače tako, da zarežemo po sklepu.

Kako odstranimo perutnice?

Stranico noža naslonimo na piščanca in zarežemo pod perutničko.
Poiščemo sklep in zarežemo čez hrustanec.

Kako odstranimo hrbtno kost?

Zarežemo od zadnjega dela piščanca prek prsnega koša do kosti.
Z vsake strani približno centimeter od hrbtneice.

Kako ločimo prsi?

Zarežemo po sredini prsi, da dobimo dve polovici.
Če želimo manjše kose, lahko prsi razrežemo na četrtine.


Naše znamke


Naše znamke



Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!