Nasveti Gostilna išče šefa

Razkosajmo piščanca kot v Gostilni pri šefu

Piščanca položimo tako, da so prsi obrnjene navzgor...

več ...

Začinimo piščanca kot v Gostilni pri šefu

Razkosanega piščanca premažemo z balzamičnim kisom ali oljčnim oljem...

več ...

Pripravimo piščanca kot v gostilni pri šefu

Piščanca v kosih pečemo v pečici. Kose položimo na narezan krompir z dodano različno zelenjavo...

več ...

Pivka piščančje meso slovenskega porekla s certifikatom Višja kakovost je edino izbrano piščančje meso, ki ga uporabljajo in priporočajo najboljši kuharji ter Gostilna išče šefa. Pivka perutninarstvo d.d. je edini proizvajalec, ki ima kar dva certifikata višja kakovost. Izbrano meso in izdelki so vir selena oz. imajo omega 3 in 6 maščobne kisline iz naravnega vira, ki so tudi v pravem razmerju. Izdelki s certifikatom Višja kakovost so še dodatno spremljani in kontrolirani, za kar jamči tudi neodvisna organizacija za certificiranje.


Naše znamke


Naše znamke



Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!